Bu blog Emeğin Yoldaşlığına ; Çokluğun emeğinin arşivlenmesine bir katkı olsun diye, HERKESİN,AMA HİÇKİMSENİN şiarıyla var...İSYAN,KOMÜN,ÖZGÜRLÜK...
DUYGULANIYORUM,ÖYLEYSE VARIM...

Bu Blogda Ara

Spinoza

Spinoza'dan Neşe ve Keder olarak yapılan çeviriye karşı ;Cüret ve dumur kavramlarını öneriyoruz...

Hayat Akıyor...

İsyan Büyütür...

İsyan Büyütür...

5 Şubat 2010 Cuma

Volkan Sevinç'le dayanışmak ve "Halkı Askerlikten Soğutmak" için tüm dünyada sokaklardayız! ÇAĞRIMIZDIR;



13 Şubat'ta anti-militarist anarşist tutsak Volkan Sevinç'le dayanışmak ve "Halkı Askerlikten Soğutmak" için tüm dünyada sokaklardayız!

6 Ocak’ta Ankara'da, tutuklu Vicdani Retci Enver Aydemir'in serbest bırakılması için yapılan basın açıklamasında polisin müdahalesinin ardından 23 kişi gözaltına alındı. Aralarından sadece biri tutuklandı. 40 gündür hücrede tutuklu bulunan arkadaşımız anarşist Volkan Sevinç'in tutukluluk halinin devam etmesini ve gözaltına alınan 19 kişinin "Halkı askerlikten soğutmak" suçuyla 1-10 yıl arası ağır cezalarla yargılanmalarını protesto etmek amacıyla, savaşmayı ölmeyi öldürmeyi reddedenler olarak "Halkı Askerlikten Soğutmak" amacıyla Ankara ve İstanbul'da bir yürüyüş gerçekleştireceğiz.

Savaştan yana olmayan, barış isteyen tüm vicdanları anti-militarist, anarşist tutsak Volkan Sevinç'le dayanışaya ve "Halkı askerlikten soğutmaya" çağırıyoruz.

ANTİ-MİLİTARİST TUTSAK VOLKAN SEVİNÇLE DAYANIŞMA İNİSİYATİFİ

TARİH: 13 Şubat 2010 - CUMARTESİ
YER: Taksim tramvay durağı
SAAT: 13:30

(Bu eylem yapılan küresel dayanışma çağrısıyla aynı gün ve saatte tüm dünyada örgütlenmektedir)

NOT: İstanbul'da yapılacak olan yürüyüşe katılacak olan gruplar “HALKI ASKERLİKTEN SOĞUTUYORUZ” pankartı arkasında bayrak, flama ve dövizlerini taşıyabilirler.